Contact
Home > Behandeling > Behandelkamer thuis > Angst en Paniek

Angst en Paniek

De online behandeling Angst en Paniek is in principe voor volwassenen maar kan ingezet worden voor kinderen en jeugd vanaf 17 jaar die last hebben van angst- en paniekklachten. Het programma bestaat uit vijf sessies, waarin aan de slag wordt gegaan met oefeningen, filmpjes en opdrachten met als doel de angstklachten te laten afnemen. Vier verschillende videotherapeuten helpen de gebruiker door de behandeling heen.

Onderbouwing

De online behandeling Angst en paniek van Therapieland is een behandeling gebaseerd op cognitieve gedragstherapie. De behandeling Angst en Paniek biedt inzichten en vaardigheden om de eigen angst te begrijpen en deze direct te lijf te gaan.

Beschikbaarheid

Voor het doorlopen van het gehele behandelprogramma Angst en Paniek van Therapieland betaal je eenmalig €49,95. De eerste stappen van de behandeling kunnen gratis uitproberen na aanmelding via https://www.therapieland.nl/e-health/angst-en-paniek. Therapieland is op dit moment bezig dit programma Angst & Paniek om te zetten voor kinderen jonger dan 16 jaar, naar verwachting zal dit eind 2015 gerealiseerd zijn.

Ontwikkelaars

Therapieland is gespecialiseerd in het ontwikkelen van laagdrempelige, betrouwbare en bewezen effectieve online psychologische behandelingen. Therapieland biedt effectieve en betrouwbare online programma’s ter ondersteuning van de face-to-face behandeling maar ook direct te gebruiken door de cliënt zelf. Via vragenlijsten, video opdrachten en zelfobservaties kan de cliënt op een zelfgekozen tijd en in een eigen tempo werken aan het overwinnen van klachten.

E-healthjeugdnetwerk

Op het E-healthjeugdnetwerk vindt u meer informatie en kunt u Angst en Paniek vergelijken met andere e-health-toepassingen.

Naar E-healthjeugdnetwerk >>