Contact
Home > Behandeling > Behandelkamer thuis > Oudercursus ADHD

Oudercursus ADHD

Met deze online behandeling leren ouders de juiste vaardigheden om hun kind met ADHD (nog) beter te begrijpen en aan te sluiten op de behoeften van hun kind. In vier sessies krijgen ouders praktische adviezen en wordt aandacht besteed aan enkele basisvaardigheden in de opvoeding van kinderen met ADHD. Ook kunnen ouders via de groepspagina van Therapieland in contact komen met andere ouders die een kind hebben met ADHD.

Onderbouwing

Bij het leren omgaan met ADHD, is het belangrijk dat er thuis, in het gezin, rekening mee wordt gehouden. De oudercursus ADHD helpt om beter aan te sluiten bij de behoeften van het kind en leert de ouder de positieve kanten van hun kind met ADHD te ontdekken. De ouder leert het kind zo goed mogelijk te ondersteunen en motiveren, waardoor ook de ouder zelf minder problemen ervaart bij het opvoeden.

Beschikbaarheid

De Oudercursus ADHD wordt aangeboden door Therapieland. De kosten zijn €49,95 voor het doorlopen van de gehele oudercursus ADHD.

Ontwikkelaars

De Oudercursus ADHD is ontwikkeld door Therapieland. Meer informatie is te vinden op https://www.therapieland.nl/e-health/oudercursus-adhd/.

E-healthjeugdnetwerk

Op het E-healthjeugdnetwerk vindt u meer informatie en kunt u Oudercursus ADHD vergelijken met andere e-health-toepassingen.

Naar E-healthjeugdnetwerk >>