Contact
Home > Behandeling > Zorg op afstand > Surfen op emoties

Surfen op emoties

Met Surfen op emoties, een Dialectische gedragstherapie (DGT)- Vaardigheidstraining voor jongeren van 12-21 jaar, leert de cliënt grip te krijgen op zijn gedrag en emoties. Het is een blended programma waarin face-to-face contacten worden gecombineerd met digitale behandeling. Hij/zij leert over emoties en hoe hier beter mee om te gaan. Ook leert de jongere op een goede manier voor zichzelf op te komen.

Onderbouwing

Surfen op emoties is gebaseerd op het papieren protocol ‘Surfen op Emoties’ en input van inhoudelijke experts. Het papieren protocol is verrijkt met interactieve en visuele mogelijkheden waaruit deze blended behandeling ontstaan is.

Beschikbaarheid

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de realisatie van Surfen op Emoties. Surfen op Emoties zal vanaf oktober deel uitmaken van het vaste Jouw Omgeving aanbod.

Ontwikkelaars

Surfen op emoties is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Jouw Omgeving en haar ontwikkelpartner: Het Expertisenetwerk Kinder- en Jeugdpsychiatrie (E-KJP). Contact: info@jouwomgeving.nl

E-healthjeugdnetwerk

Op het E-healthjeugdnetwerk vindt u meer informatie en kunt u Surfen op emoties vergelijken met andere e-health-toepassingen.

Naar E-healthjeugdnetwerk >>